Blogi filateliasta ja keräilystä

Blogi filateliasta (postimerkkeilystä), postikorttien keräilystä ja muusta keräilystä sekä muista tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista. Blogissani kerron filateliasta, postikorttien keräilystä ja muusta keräilystä yleisesti, esittelen omaa keräilyäni ja sen tuloksia, kerron postimerkkinäyttelyistä ja muista keräilytapahtumista, esittelen mahdollisia kokoelmanrakennusprojektejani, pidän henkilökohtaista päiväkirjaa, ja niin edelleen. Tarkoitus on, että kaikki blogitekstit liittyvät tavalla tai toisella filateliaan tai postikorttien keräilyyn tai muuhun keräilyyn.

TÄTÄ BLOGIA EI ENÄÄ PÄIVITETÄ. UUDET BLOGINI LÖYTYVÄT OSOITTEISTA POSTIHISTORIA.BLOGSPOT.COM JA NUORISOFILATELIA.BLOGSPOT.COM.


maanantai 2. toukokuuta 2016

Kiitos teille blogini lukijat!

Noin neljän vuoden ja 200 blogitekstin jälkeen tämän blogin ylläpito loppuu. On aika kiittää teitä kaikkia, jotka olette blogissani vierailleet! En kuitenkaan poista tätä blogia, vaan se on edelleen luettavissa.

Uudet blogini tulevat nimiensä mukaisesti keskittymään postihistoriaan ja nuorisofilateliaan. Postihistorian maailma -blogin löydätte osoitteesta http://postihistoria.blogspot.com. Nuorisofilatelia nousuun! -blogin löydätte puolestaan osoitteesta http://nuorisofilatelia.blogspot.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti